Meerypeig

PLAÇA 15 DE MAIG VALENCIA

Posted on: mayo 26, 2011

¿EN QUÉ CONSISTEIX EL MOVIMENT?
EL MOVIMENT 15M es un moviment ciutadá, que NO ESTÁ LLIGAT a partits polítics, sindicats ni patrosinadors. LA IDEA de este moviment es que els ciutadans DE TOTES LES EDATS i SENSE IMPORTAR la opinión política que cadascú puga tindre.ENS UNIM per a EXIGIR als polítics una serie de CAMBIS LEGALS.

EL G8…
EL G8 una reunió amb els máxims representants polítics d´ Estats Units, Canadá, Fança, Alemanya, Japó, Rússi, Itália i el Regne Unit. Allí es prenen decicions sobre les politiques socials i económiques de tall neoliberal.
NEOLLIBERALISME..
EL NEOLLIBERALISME és una doctrina econòmica partidaría de que l´ Estat intervinga el menys possible en l´ Economia, afavorint així les empreses i les corporacións multinacionals. Donant via lliure per a conseguir, a través de l´ explotació laboral i la destrucció del medi ambient, el máxim benefici.

La principal arma del model lliberal és el DEUTE, també a l´ Estat Espanyol com a la resta de món. A NIVELL MUNDIAL, quan un paísté un deute respecte a altres el Fons Monestar Internacional concerta un préstec amb el Banc Mundial, que pertany a EEUU, fabrica diners i viu dels Deutes des del 1745. Aleshores el FMI imposa al país une vvvv s condicións que consistirán en:
.Devaluació de la moneda:Si vaixa el valor de la moneda, podràs comprar molt menys amb ella.
.Baixar el valor dels recursos indígenes:deuen vendre els seus recursos a preus irrisoris.
.Retallen la financiació de programes socials i sanitat.
.Privatització d´ empreses públiques:Els veneficis de les empreses nacionals com gas, llum i aigua deixen de ser públics.
.Demanen favors, com instal.lar bases militars en els seus territoris, que els recolzen en pendre decisions en la ONU i inclús que els presten tropes per a les seues guerres del petroli.

L´ ESTAT ESPANYOL TAMBÉ TÉ DEUTES AMB AQUETS ABÚS, OBTENIM UNA SOCIETAT CADA VEGADA MÉS VULNERABLE A L´ EXPLOTACIÓ.

Es el patró econòmic neoliberalista el que es reprodueix en Valéncia quan ens deixen sense subsidis, quan no ens cobreixen la matemitat, quan ens apliquen els acomiadaments lliures, quan ens expropien la casa per impagaments, quan ens retallen les jubilacions. Diuen que les retallades són nessesàries degut a la crisi mundial, però els diners per a banquers, empresaris privats i polítics, sempre queda. I qui tenim que pagar som la gent hunil, d´ ací o de l´ estranger.

ROBANT-NOS LA DIGNITAT ES PERFILA UN MÓN FORMAT PER UNA MINORIA PROPIÈTARIA DE TOT I UNA HUMANITAT ESCLAVITZADA. SI ENCARA CREUS QUE EL G8 NO T´INCOMBEIX, SEGUIX PENSANT EN AQUELL COCHE NOU… PERÒ SI NO, ANEM A PENDRE EL QUE ÉS NOSTRE.
EL G8 ENS AFECTA A TOTES I TOTS.

Hem de començar ja a articular mesures per tal de portar les asemblees als barris. Per a la cual cosa dehurien d’eixir directrius per a unificar criteris de actuació entre totes les asemblees dels barris una volta estes estiguen en marxa.

(Si hi ha algún Picassentí interessat que trobi aquest missatge…que es faÇa saber mijanÇant el blog i tindrá la meua resposta inmediata, si us plau, hem fa goig pensar que no som els únics y magradaría compartir algunes idees amb qui estiga disposat,intentem reivindicar-nos. NO SON ELLS, SOM NOSALTRES, fem difusió!!!…y fem que Picassent participe!)


O

http://www.valencia.tomalaplaza.net

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: